InmoaxisActualitat

LOCALITZACIONS A POBLE NOU PER A VOLKSWAGEN

INMOAXIS interve a la gestió dels lloguers de tres espais al Poble Nou i Bon Pastor per a ús com localizació d´anuncis per a la Volkswagen.

El passat mes d'ABRIL, INMOAXIS va col·laborar amb la productora dels anuncis TV del fabricador d'automòbils VOLKSWAGEN per a la filmació, fotografia i suport logístic per a la campanya de llançament de la seva nova furgoneta CADDY (www.thenewcaddy.com ).

 INMOAXIS, especialitzada en locals, naus i recintes industrials a Barcelona i voltants, va arribar a un acord amb l'empresa encarregada de la producció de l'anunci de la nova VOLKSWAGEN CADDY per a la intermediació en la gestió del lloguer del recinte industrial www.santadria66.info  per a la filmació del vídeo per a Alemanya d'aquest conegut vehicle industrial de la companyia (veure vídeo) i també per al lloguer d'un altre espai exterior en l'emblemàtic recinte fabril de principis de segle passat, CA ILLA, on es van prendre les fotografies que apareixen a la web de VOLKSWAGEN per a Regne Unit i Alemanya.

 Així mateix, va col·laborar en la cerca i lloguer d'un espai destinat per la guarda, custòdia i suport logístic de tota la flota de vehicles que es van usar en les filmacions a Barcelona para tota Europa, en els baixos de l'edifici industrial www.bolivia239.info .

 Si ets productor i estàs buscant espais o localitzacions amb cert encant industrial, tant per a filmacions de vídeo o com per a fotografia fixa, no dubtis a contactar-nos.