Inmoaxis

Cercador Inmoaxis. Troba l'oficina o el local comercial que necessites en tres passes:

LA TEVA OFICINA EN LLOGUER AL POBLE NOU

En el 22@ i Poble Nou de Barcelona actualment comercialitzem oficines en lloguer de tot tipus, especialment despatxos en edificis d'oficines i també espais tipus loft. Alguns d'aquests espais són significativament singulars i únics, situats en antigues fàbriques o colònies industrials, algunes d'elles gairebé centenàries.

Si desitges situar el teu negoci en el Poble Nou no dubtis a seleccionar en el nostre cercador la zona BCN Besós 22@.

Més info

EXCLUSIVES OFICINES EN LLOGUER A BARCELONA

Arreu de Barcelona INMOAXIS ofereix una gran varietat d'oficines, lofts i edificis corporatius ideals per a la ubicació de qualsevol tipus d'empresa o negoci.

Entre les nostres exclusives podràs trobar espais en edificis emblemàtics com la “Casa de les Punxes”, edifici modernista a l'Av. Diagonal, així com despatxos o oficines en finques règies en ple centre de la ciutat.

Més info

DISPOSES D'UN ESPAI: VENS O LLOGUES?

Venc
T'ajudem a vendre qualsevol espai productiu (nau industrial, oficina, local comercial ) a Barcelona, amb seguretat i garantia professional. Solament has de dedicar uns minuts a informar-te aquí de com podem col•laborar junts...

Llogo
Si prefereixes llogar el teu immoble, no perdis més el temps, no corris riscos, fes-ho amb la nostra ajuda de forma segura i amb les garanties d'un bon assessorament comercial i legal. Informat ja aquí de com podem fer-ho de forma ràpida i eficient.

Més info

Espais productius?

Un espai productiu és qualsevol espai o ubicació on es desenvolupen activitats amb l'objectiu d'afegir valor a qualsevol negoci o organització.

Disposem d'espais on les persones poden desenvolupar els seus negocis i activitats (oficines, despatxos, lofts, espais per a coworking, locals comercials), tots ells a Barcelona i rodalies.

Per què Inmoaxis

Som experts en la gestió i comercialització d'aquest tipus d'immobles dins l'àrea metropolitana de Barcelona.

Si busques, t'assessorem en tot el procés de cerca d'un espai per la teva empresa i, si ets propietari, col•laborem en la comercialització de qualsevol espai productiu de la teva propietat. + info