Inmoaxis



Empresa

Sobre Inmoaxis

INMOAXIS som una consultoria de marketing comercial immobiliari amb agència immobiliària especialitzada en espais productius localitzats a Barcelona i rodalies.

INMOAXIS la vàrem crear amb la convicció d'omplir un buit en qualitat dins el mercat immobiliari local de Barcelona, especialitzant-nos en espais destinats a millorar la productivitat de les empreses.

La nostra idea és oferir el servei personalitzat i professional, clàssic dels petits negocis familiars, combinat amb un estil modern i àgil característic de les principals empreses de serveis immobiliaris globals.

L'equip d' INMOAXIS el conformem joves amb formació universitària en diferents camps relacionats amb el nostre sector i amb experiència professional específica en el sector immobiliari, urbanístic i logístic.

EL NOSTRE EQUIP

Oriol Martínez i Cervera.
Soci-director Marketing Espais Productius. .

Oriol té més de 6 anys d'experiència professional en el sector immobiliari d'empresa com a director de marketing immobiliari d' INMOAXIS. Coneixedor del món de l'empresa, ha treballat a Bèlgica com a Business Analyst per a Levi Strauss Europe i ha sigut Controller Financier i de logística en altres multinacionals. Oriol, és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE, Màster en Logística i Supply Chaing Management per l'ICT i Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària per la Universitat de Barcelona. Actualment està cursant 3er. De Dret a la Universitat Oberta de Catalunya.
Oriol, està registrat com Agent de la Propietat Immobiliària en el registre oficial d'agents de la propietat Immobiliària de Catalunya amb el distintiu AICAT 1423.

Veure el perfil d'Oriol Martinez i Cervera a LinkedIn


Roger Pons i Codina.
Soci-director gestió i administració Espais Productius.

Roger té una experiència professional en el sector immobiliari de més de 14 anys, tant des del punt de vista comercial com en la gestió patrimonial. El seu coneixement ha estat forjat a Karmel Administración de Fincas, S.L. especialitzada en la gestió de patrimonis industrials i terciaris, on ha desenvolupat, conjuntament amb els seus clients, nombrosos projectes urbanístics i gestionada una important cartera de naus industrials i oficines.
Roger és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE, disposant, a més, d'un Màster en Dret Immobiliari, urbanístic i de l'edificació, per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.